LuK Savaria Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szombathely,  Zanati út 31

Az LuK neve 1965 óta egyet jelent az innovatív lendülettel, a fokozott vevőorientáltsággal és az autóipari hajtásláncok elemeiből álló kínálat kiváló minőségével.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Alkalmi melon voltam csak itt de kemeny az tuti hogy aki hosszu ideje itt van az kemenyen megdolgozik a penzeert faszagyerekek
2017/05/19

A környékbeli cégeknél mindenképpen jobb a fizetés is több illetve a főnökök hozáállása is másabb, bár a többi cégét csak hallomásból tudom leginkább.
2016/08/26

Megbízható biztos cég, rengeteg juttatással, támogatással. A kollégákkal jó a munkakapcsolat, megkönnyítik a mindennapokat.
2016/08/09

Van bufe meg heti es havi kifizetes is. Reszmunkaidoben is lehet dolgozni aki akar annak. Kozel van hozzam, de busszal is hozzak viszik a melosokat. Szerencsere eddig mindig jo embeekkel dolgoztam.
2016/05/19

Állandó hajtás túlórák feszített tempó, őrjöngő műszakvezetők, folyamatos terror. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2015/11/06

Stresszes munkahely állandó hajtás, a főnökök meg lenézik a kisembert és úgy hiszik ők a királyok. Kevés a szabadidiő és ehhez képest a pénz se valami sok. Nincs most jobb dolgozni meg kell. Végülis itt is elvagyok.
2014/09/26

Meg kell tanulni alkalmazkodni és a rendszer része lenni. Nem jobb mint bármelyik másik hasonló üzem. Itt is dolgozni kell, keményen, hazamész másnap ugyanez. Itt ez az élet rendje.
2013/07/18

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?