Kühne + Nagel Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Páty, M1 Business Park

1992-es alapítása óta a Kühne + Nagel Magyarország folyamatosan bővítette szolgáltatásainak körét, aminek köszönhetően a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Nem almaid munkahelye az tuti, kiveve ha szereted a jo hosszu es kemeny munkanapokat ha mindened a fizikai munka es az arupakolas.
2016/09/10

Hát az az igazság hogy nem éppen álmaim munkhelye. Egész nap csak targoncákat látok, lassan már elalváshoz is azokat számolom. Sok a munka, rengeteget kell menni túlóra robotolás minden. A fizu az ehhez mérten édeskevés, ha kidolgozza magát az ember akkor egy normális magyar átlagbér kijön.
2015/04/03

Megvan minden csak a jo fizetes hianyzik, de itt is csak az olcso magyart hasznaljak ki. Kulfoldon egy ilyen cegnel sokkal tobbet lehet keresni a targoncasokat mindenhol keresik. Akinek nincs csaladja, vagy nincs ami idekosse annak ajanlom kulfoldet, jol meg tudja szedni magat az ember.
2014/10/08

Jó a munkahelyi légkör, haverekkel mindig jól elpoénkodunk, szinte repül a munkaidő. Persze az sem mellékes hogy gyerekkor álmom volt a targoncázás
2014/09/16

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?