KPMG Global Services Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 31.

A KPMG 25 éve nyitotta meg irodáját Magyarországon, mára az ország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága lett. 750 embert foglalkoztat, nem csak multinacionális vállalatok számára nyújt tanácsadást, hanem a kormányzati szerveknek, külföldi befektetőknek is. Budapesten működik a társaság adóügyi központja, ami több mint 30 országba nyújt ügyviteli támogatást.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nagyon jo ceg ajanlom mindenkinek
2016/05/16

Nem sokan bírják sokáig és fiatalos a csapat. Sokat kell gürizni dolgozni, itt a túlóra szinte kötelező. Szép környezet iroda kiöltözés. Fiataloknak ajánlott akik még bírják és nem számít hogy mennyit dolgoznak mert a pénz a fontos. Mert azt tényleg nem sajnálják. Viszont annak kemény ára van. Az viszont vitathatatlan hogy egy-egy ilyen cég nagyon szépen tud mutatni mint referencia egy Cv-ben. Én azt ajánlanám mindenki próbálja ki magát.
2016/04/28

Nehéz ide bekerülni de egy komoly cég komoly fizetéssel ahová csak a legjobbakat veszik fel. Karriert megalapozni itt tökéletesen lehet.
2015/09/03

Nagyon jó egy ilyen hatalmas multinacionális vállalatnál dolgozni. Megvannak ugyan a hátrányai és keményen dolgozni kell de jól esik az elismerés a bőséges juttatások és a jó fizetés. Folyamatosan lehet tanulni. A munkatársakkal is nagyon jól megy a kooperáció fiatal energikus a csapat.
2015/07/14

Imádok itt dolgozni egy nagynevű presztízzsel rendelkező cég ahol egy nagyon jó csapat tagja lehet és rengeteget tanulhatok. Rendezett elit környezetben dolgozok napról-napra ahol mind a tudásom mind pedig a nyelvtudást kamatoztatni tudom. Rengeteg előrelépési lehetőség van, nagyon jók a lehetőségek egy ilyen volumenű vállalatnál. A bérezés is európai szintű álmaim munkahelye.
2014/06/01

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?