AmRest Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Teve utca 1./a-c

Az AmRest Közép-Kelet Európa legnagyobb étteremüzemeltető vállalata, folyamatosan növekvő hálózattal. Magyarországon márkáink közé tartozik a KFC, a Starbucks és a Pizza Hut, ám cégcsoportunk ezeken kívül több márkával rendelkezik a világ különböző pontjain. Hétszáz éttermében 25.000 munkavállalóval rendelkezik világszerte.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Nem ajanalom mivel nem sok maganeleted lesz mellette menni kell hetvegen is es unnepnapokon is sokszor.
2017/06/19

Fiatalként egyetem mellett jó itt dolgozni a KFC-ben mert össze tudom egyeztetni az órákkal és csak úgy vállalok melót. Szerintema fizetés is sokat javult az elmúlt időszakban. Fárasztó mert mikor megindul a vendégek áradata akkor aztán van nemulass. Nap végére igencsak leszakad a lábam az állástól. Kis kiegészítő pénznek én mindenképpen ajánlanám.
2016/11/04

Nem olyan egyszeru mint sokan hiszik birni kell az allando kajaszagot meg az olajet ami egy ido utan bizony mar emelyito tud lenni. A penz jol jon de nem a legjobb kicsit emelhetnenek mar mint a mekiben
2016/06/04

Még egy étteremvezető se kers annyi pénzt, hogy eltartsa majd később a családját. A mi éttermünkben nagyon jó a hangulat, a pörgés is bírható. Fiatalok vagyunk nagyrészt, ezért nekik is ajánlanám.
2015/03/21

Szamomra egy szar hely volt a penz nagyon keves
2014/11/09

Az egész étterem egy bulinak nem rossz, karriert viszont nem itt fogsz építeni kivéve ha tényleg szereted ezt csinálni. Olyan mellékesnek elmegy, nem is csoda hogy rengetegen a diák meg a részmunkaidős. A fizetési papírtól senki sem fog hanyattesni attól nem kell félni.
2014/03/30

ha oszinte akarok lenni en kifogtam egy hulye vezetot aki megkeseritette az eletem emiatt nem is voltam sokaig. penzben tudja az ember mire szamitson na de erre?
2013/04/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?