Johnson & Johnson Kft. munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XXIII. kerület, Nagyenyed utca 8-14

Egészségügyi, gyógyászati, kozmetikai, termékek gyártása, fejlesztése, valamint azok nagykereskedelme. A világ hatodik legnagyobb biológiai vállalata, gyógyszercége, valamint a legnagyobb egészségügyi és diagnosztikai eszközök gyártója.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Azt elmondhatom hogy szeretek itt lenni az alacsony fizetés ellenére is. Leginkább a munkatársak miatt. A fizetést picit keveslem de talán ha egyszer előrelépek végre, akkor jobb lesz majd.
2015/10/16

Sehova se lehet haladni itt csak ledolgozod a magad munkaidejet es kesz, masnap kezdodik a mokuskerek elolrol. Raadasul egy ideje mar a fizetes sem emelkedett, lehuzos banda.
2015/08/26

Amit szeretek a Johnson&Johnson-ban az a munkatársak és a versenyképes fizetés. Pár vezető nagyon nem a földön jár, velük irtó nehéz a munka süt az arrogancia róluk. Mostanság volt pár elengedés és még állítólag lesznek is, így annyira már nem biztos munkahely mint amilyen pár évvel ezelőtt még volt. Míg itt dolgozhatom addig örülök, ha véletlenül el kell menni akkor is jó szívvel gondolok majd vissza.
2013/08/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?