Hyginett Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Csömör, Határ út 3

A Hyginett Kft. a nemzetközileg ismert és elismert Procter&Gamble csoport tagja. A gyár jól ismert női higiéniai termékeket állít elő, mint az Always betét és a Tampax tampon, melyeket a magyarországi piacon kívül az Európai Unióba, az USA-ba, a Közel – Keletre, Afrikába, illetve Ausztráliába

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Bejutni nehéz és folyamatos a túlóra. Zajos stresszes a munkahely, de ez még rendben isvan. Aki régóta több éve ott van az már jobb pénzt kap igaz beleszámít minden cafeteria stb. Állandóan van felvétel mert sok embert a cég zavar el, sok pedig nem bírja már tovább. Aki kibírja az első 3-4 évet annak már jobb világa van de a friss hús az vigyázzon!
2017/04/30

Értelmiségiként sem jó itt a helyzet, nagyon buta nem odavaló emberek vannak begyepesedve a munkakörükbe, folyamatos a stressz a hajtás a basztatás, a céges telefon is csak egy iga a nyakban mert állandóan még hétvégén is készenlétben kell lennem. Totális bolondokháza ennél bármelyik multicég ezeszer jobb, még a nagy embertelen könyvelőcégek is. Nem véletlenül van annyi hirdetésük fent! Senkinek de tényleg senkinek sem ajánlom!!
2015/05/09

Csak ha a gyereked éhen halásáról van szó akkor menjél a gyár közelébe és azonnal keress is másik munkát. 5 évig dolgoztam itt de ennyi bunkó tudatlan hozzá nem értő embert még nem láttam. Állandó műszak minimálbérért lenézett kisemberek.
2015/02/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?