HUMANsoft Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Montevideo utca 8

Az 1989-ben alapított Humansoft Kft., amely 2014 óta a 4iG csoport tagjaként működik, napjainkra teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfoliót épített ki. Színvonalas szolgáltatásaival és minőségi megoldásaival a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

A Humasoftot egy nagyon jó hanem a legjobb IT cégnek tartom. Mindig nagyon odafigyel a dolgozókra nagyon jó karrierprogramja van, odafigyel a motivációra és a dolgozó környezetére. Sokat lehet itt tanulni fejlődni és egy karriert felépíteni. A vezetők hozzáállása professzionális a munkatársak pedig barátságosak nyitottak. A bér és a juttatások kiemelkedőek csak ajánlani tudom a céget.
2014/03/26

Minden nagyon jó itt szinte álommunkahely nem is véletlenül akartam ide bekerülni már réges-rég. Van követelmény nem lehet lazsálni de nem szégyellik a munkát jól megfizetni.
2013/10/06

Ajánlom mindenkinek a Humasoftot nagyon jó csapat és környezet várja az újoncokat. Csak meg kell szokni és utána már nagyon jól megy a munka a pénz pedig nagyon kis kellemes.
2013/02/06

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?