Hewlett-Packard Informatikai Kft. munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Alíz utca 1

Jelenleg a világ legnagyobb IT vállalata, amely az általa gyártott PC-ről és nyomtatóiról lett világhírű. Központja a kaliforniai Palo Altoban van, de világszerte képviselteti magát a számítógépes, nyomtatási, fényképészeti termékeivel, valamint a kapcsolódó szoftverekkel, fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Multikulti cég folyamatos fejtágításokkal, jó kis juttatási csomaggal. Régebben még szerettem idejárni, de a főnököknél valami elpattant és azóta az elvárások nagyon nagyot ugrottak szinte a megoldhatatlan kategóriába, a dolgozók elkezdtek csak számok lenni és nem emberek. Ma már csak a megszokás köt ide, meg a kiharcolt fizetés de új dolgozónak már annyira nem ajánlanám, átcsapott ez is profithajhász cégbe.
2013/09/26

Jól fizet, nem dolgozom szét magam, folyamatosan képeznek egy ilyen fiatalnak mint én tökéletes hely. Nagynevű cég ráadásul a későbbiekben még sokat profitálhatok majd abból, hogy itt dolgozom. A sok céges buli ellenére vannak fura arcok a bandában, de még ez se olyan nagy baj.
2013/01/21

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?