H & M Hennes & Mauritz Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Kálvin tér 12-13

Női ruházati boltként indult Svédországban, ma pedig 6 különböző márkát birtokol és 3500 boltja van szerte a világon. Mindig az aktuális divatnak megfelelő ruhákat és kiegészítőket kínálja vásárlói számára. Mára a világ egyik legmeghatározóbb ruházati vállalata lett.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Egyetem mellett dolgozom a H&M-nél rugalmas az időbeosztás, kis pénznek tökéletes.
2017/04/29

Nagyon szeretek itt dolgozni mert sok embert ismerhetek meg örülök ha valakinek valami olyat ajánlhatok aminek nagyon örül. A kollegák is kedvesek van hogy jókat beszélgetünk azért is szeretem mert könnyen megközelíthető. Ez mindegyiknél így van mert plázákban van. Sok fiatal van és pörgős a munka. A fizetés lehetne magasabb de kezdetnek ez is jó.
2016/07/22

Azért szerettem a H&m-nél lenni, mert megtanítottak csapatban dolgozni és a főnökök is korrektek voltak, szerettem a nyüzsgést. Azóta külföldre költöztem ezért jöttem el. Tapasztalatszerzésnek nagyon jó, mert szabályok között kell dolgozni, ami adott az életemnek is egyfajta rendszert.
2013/06/16

Engem zavar hogy a többi dolgozó részmunkaidőben van, mert így csúsznak a napjaim és a családi életem nehezen tudom a munkámat összeegyeztetni. Sok ember jön-megy, így a munkában kialakított kapcsolataim is rövid életűek. Néha képzéseken eszünk részt, amik változóan érdekesek.
2013/04/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?