Groupama Biztosító Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Erzsébet királyné útja 1/. C. ép.

A Groupama Biztosító 2009-ben a Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító egyesülésével jött létre. 150 fiókból álló hálózatával és 1,3 millió ügyfelével a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. A francia Groupama csoport adja a hátteret, ami több mint 100 éves hagyományokkal rendelkezik az európai piacon. Kínálata az OTP Bank fiókjaiban is elérhető.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Viszonylag jó munkahely, átlagos fizetéssel rengeteg oktatással előrelépési lehetőséggel. Nem itt fizetneka legtöbbet de a legjobb munkatársakkal eddig még csak itt találkoztam.
2017/06/16

Családbarát munkahely ahol jó hangulat. Vannak cégees rendezvények, céges étkeztetés, ami szerintem finom is. Van karrierlehetőség, könnyű a munkábajutás. Szorgalommal kitartással lehet előre lépni, a fizetés lehetne picit több is.
2017/02/03

Szeretem a munkám és jó vagyok benne, igaz hosszú évek kemény munkájával sikerült ide elérnem. Ma már nem kell a boltban a legolcsóbb terméket nézegetnem és nyaralni is minden évben eljutok. Nekem bevált, próbáld meg te is ;)
2016/08/28

Nagyon jó a csapatszellem, szeretem a munkatársaimat minden munkanap vidáman telik nálunk. Egy ilyen jó csapatot nehéz szívvel hagynék itt.
2016/06/29

Nem szerettem sok helyen ment a ciganykodas az atveres. 1 csillag.
2015/12/19

Van olyan igazgatóság ahol megy az átverés a lehúzás és egyáltalán nem családbarátok és megértőek. Van helyetted más. Senki se menjen oda.
2015/11/18

A kezdetben elég nagy volt a rugalmatlanság a vezetés részéről, de most egy jobb irányba indult el az egész vállalat. A hangulat tényleg jó, nagy az összetartás az egységeken belül.
2014/10/23

Az ember saját maga oszthatja be az idejét, rugalmas a munka a szorgalom, amin áll vagy bukik az egész. Mindennap lehet valami újat tanulni, a vezetők is kedvesek és támogatóak.
2014/04/21

Kihívásokkal teli munkahely, ám a karrierem nagyot ívelt felfelé mióta itt vagyok.
2014/03/31

Semmi extra olyan tipikus biztosítós történet. Nyomnak, kapod a folyamatos motivációs szöveget a fejedbe, hajtani kell. A jutalék ami igazán vonzó, de itt még az se sok, jó pár biztosítónál sokkal jobbak a kereseti lehetőségek. Tudni kell beszélni, és pofátlnakodni, nyomulni. Na a céges bulik csapatépítők tényleg jók, de amúgy nem egy kis mimózalelkűnek való világ.
2013/10/30

Jól érzem itt magam, talán a fizetés ami egy kicsit lehetne több is. Talán majd ha kapok egy nagyon jó ajánlatot váltok, de addig semmiképpen sem!
2013/09/18

Munkaversenyek, különböző csapatépítő tréningek, jóhangulatú értekezletek ezek jellemzik. Viszont kitartónak és szorgalmas kell lenni, vannak ugyanis mércék, határok amiket teljesíteni kell, nem lehet lófrálni csak.
2013/05/22

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?