Get Work Trend Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 31

A cégcsoport, 2003 óta működik sikeresen a személyzeti tanácsadás piacán, napjainkra az egyik legdinamikusabban fejlődő munkaerő-kölcsönzéssel és – közvetítéssel foglalkozó vállalattá vált. ezen kívül foglalkozik még fejvadászattal, outplacement-tel, bérszámfejtéssel, képzések és tréningek tartásával.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Minden munkaero kolcsonzovel vigyazni kell igy veluk is. Nemsokaig voltam kikozvetitve altaluk de negativ megkulonboztetesben volt reszem minden teren
2016/04/01

Szeretek itt dolgozni, szeretem a munkámat, jó a környezet és modern az iroda. A fizetésemmel is meg vagyok elégedve, de remélem az idők során majd tudok felfelé lépni a ranglétrán és magasabb honoráriumom is lesz.
2015/11/16

Erős szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező cég, ahol egy kitűnő csapat végzi a mindennapos munkát kitűnően.
2014/10/19

„Picit” keveseltem a fizetést, azért a konkurencia jobban fizet, így el is jöttem onnan. Összességében nem egy rémes hely, jók a körülmények lehet és kell is dolgozni. A vezetőség hozzáállás fura volt a toborzáshoz de meg lehetett szokni. Kezdőknek akik bele akarnak tanulni a szakmában, és egy munkaerő-közvetítőnél nekik ajánlom, de aki jó szakember annak inkább nagyobb cég Hr-osztályát ajánlanám!
2014/05/24

Jók a körülmények nagyon jó a munkahelyi légkör, szinte már-már családias a hangulat a munkatársakkal. Viszonylag rugalmas a munka és kapunk juttatásokat is bőven.
2013/04/11

Nem fizetik ki időben a munkabért és a cafetériát……lehúzós banda, úgy kell szinte kuncsorogni…..és még hazudoznak is.
2013/02/14

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?