Generali Biztosító Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Teréz krt. 42-44

A biztosító mai formájában 1999-ben jött létre két társaság egyesülésével. 2007-től működik mai nevén, a magyar biztosítási piac második legnagyobb szereplője. A Generali a Generali Biztosító Zrt. mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Van étterem ami nagyon jó, illetve sok közös porgram. És még a főnökök is elviselhetőek!
2017/04/16

Jó környezet, kiváló társaság, hűséges lojális munkatársak, jó csapatszellem, tűrhető főnökök. Kiváló juttatási csomag, továbbképzések.
2017/01/11

Tipikus pénzügyi szektor. Nagy áron magasra lehet jutni, de aki alul van azt tapossák. Ha sok pénzt akarsz keresni nincs magánéleted, és a telefon lesz a legjobb barátod. Magas szinten ez egy életforma. Van aki tudja csinálni, van aki beleszürkül.
2016/10/11

Számomra ez egy tipikus multi a sok közül. Semmi extrát ne várjon senki.
2016/05/20

Lassan 10 éve dolgozom itt, nagyon befogadó a csapat, mindenki nyitott a véleményemre, és a változásokra. A cég is odafigyel az egészségünkre, juttatásként kapunk fitnessbérleteket.
2016/02/17

Összetartó a csapat mindenki segít mindenkinek. Rengeteg a csapatépítő tréning és az oktatás, továbbképzés, aki szeretne fejlődni, tanulni, azt itt megteheti. Viszont cserébe eléggé a fizetés csak magasabb pozícióban jó, addig pedig sok időt és energiát kell belefektetni a munkába.
2015/09/03

Csak annak tudom ajánlani, főleg a pénzügyi tanácsadói munkát, aki el tudja adni magát. Teljesítményalapú a bérezés, korrekt az elszámolás, vannak jutalmak is.
2015/05/13

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?