Fémalk Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XXI. kerület, Öntöde utca 2

A vállalkozás 1989-ben lett megalapítva, azóta a legnagyobb magyar tulajdonú öntödévé vált. A Fémalk alaptevékenysége nyomásos alumínium öntvények előállítása, főként az autóipar részére, valamint ezeknek a termékeknek a felületkezelése, megmunkálása, különféle szerelési műveletek elvégzése.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Én fél évet dolgoztam ott, és mivel nem voltam szimpi nem is hoszabbitották meg a munka szerződésemet! Kicsinálnak a főnökök és a munkatársak is. Szemedbe nyaliznak a hátad mögött kibeszélnek! A főnök is egy sunyi ge...ci ! Már bocsánat, de ez az igazság.És rád fog olyat is amit nem te csináltál és már fegyelmi is! Mindenki jól gondolja meg oda akar -e menni ?
2017/03/03

Ne menj oda barmivel is hivnak hidd el csak megjarod. A roman vezetoseg es a roman dolgozok kikeszitenek es verrel verejtekkel fogod szo szerint megkeresni a penzed es a masik ugyis igazsagtalanul tobbet fog kapni
2016/08/09

A főnökök durvák állandóan ordibálnak és stressz alatt tartanak mindenkit, 15 év tapasztaltából mondom ezt.
2016/07/10

Fizetés jó mert 200 nettóba meglehet keresni de kb ennyit szeretnek csak mondani
2016/03/23

Sok tuloraval sokat lehet keresni lehet menni orba-szajba. Csak az emberek ne lennenek ennyire mocsadekok itt.
2015/12/24

Itt mindenki ny*lis szar aki csak arra vár hogy mikor tud bemocskolni a főnökök előtt. A fegyelmek úgy repkednek mint a galambok az égen kb. Volt már aki perre is ment a céggel Ha ezt kibírod mert puncsos leszel akkor lehet keresgetni, de teljesítménybéres a dolog szóval pörögni kell
2015/07/18

Ha a gyomrod bírja a hazudozást a nagyképűséget és a lenézést a te károdra (anyagi) jó hely! Ha jó vagy abban amit csinálsz azonnal kihasználnak gusztustalan módon ráadásul úgy hogy a pénzedből is annyit vesznek el amennyit akarnak! Ezeknek a munkavédelmi, foglalkoztatási alapelőírások semmit sem jelentenek! Nem félnek a dolgozót megfenyegetni sem!
2015/02/15

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?