Faurecia E. C. T. H. Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászárokszállás, Ipar utca 2.

A Faurecia a világ hatodik legnagyobb autóipari beszállítója. Autóüléseket, kipufogó-rendszereket, beltéri rendszereket (középkonzol, műszerfal, ajtópanelek), külső modulokat, valamint dekorációs elemeket gyárt. Vevői között van a Maserati, Ferrari, Land Rover, ezen kívül gyártanak a VW Csoportnak, a Porschénak, a BMW-nek és számos más vállalatnak.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Elvagyok itt világéletemben fizikai munkát csináltam és nem is szégyellem. Menni kell sokat és hajtani és még a környezet is elég poros, de legalább meg van fizetve. Nem is akarom emiatt itthagyni a pénz a lényeg azért adnak a boltban kenyeret.
2016/10/05

Koszos gyári meló műszakban, ráadásul sokszor van változás mikor szabadnapról beráncigálnak. Elég rossz szokás. A többi olyan mint mindenhol máshol másik gyárban. A fizetés plusz juttatások viszont már legalább kezdenek hasonlítani az ország többi részére, amit rendesen ki is fizetnek, nincs zsebből lóvé.
2015/11/22

Kemeny fizikai munka egy eleg koszos gyarban de legalabb itt jol megfizetik az ember munkajat. gyorsan berek akar gyalog is nekem ez szamit igazan
2015/02/12

A család eléggé megsínyli hogy itt vagyok mivel rengeteg kell bejönni dolgozni, de szükség van a pénzre és a környéken itt fizetnek a legtöbbet. Nem tudok rosszat elmondani a vállalatról rendesen adják amit kell. Nem véletlenül szeretik sokan.
2014/06/13

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?