ESENSE Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49.

Az eSense elsődleges tevékenysége az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatása, biztosítása. Ezt főként a saját budapesti CallCenter Központjából látja el, ahol körülbelül 150 munkaállomáson dolgoznak operátorai. Ezen felül munkaerő kölcsönzéssel, valamint szakmai tréningek szervezésével és lebonyolításával is foglalkozik.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Jó kis fizetés van nagyon jó a csapat a cég odafigyel a dolgozókra sokszor indít oktatásokat képzéseket, hogy jobban és eredményesebben tudjuk végezni a munkánkat hiszen az nekünk is jó. A fizetéssel meg vagyok teljes mértékben elégedve, látom a fáradtságos munka gyümölcsét.
2016/01/28

Nagy a jövés-menés a cégnél ez leginkább a munka miatt van, sokan vágnak bele úgy az ügyfélszolgálatos melóba hogy közben nem is tudják mire vállalkoznak. Pedig nem egy rossz hely a kollégák rendesek a fizetés jó igaz a létszámhiány miatt dolgozunk is rendesen eleget.
2015/04/23

Idegesito stresszes legkor sokszor ertetlen turelmetlen ugyfelek allando nyomas a vezetes reszerol nem birtam otthagytam. nekem ezt nem fizetik meg elegge hogy ilyet csinaljak
2015/01/02

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?