Cognizant Technology Solutions Hungary Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Hungária körút 40-44

A Cognizant IT, tanácsadói és üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó, ebben a szegmensben piacvezető szolgáltató. A budapesti központ a közép- és kelet-európai ügyfeleket szolgálja ki. A hazai iroda is a Cognizant 2.0-át használja, ami egy Web 2.0-ás platform, amely a világszerte megtalálható erőforrásokat teszi képessé a virtuális együttműködésre.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Hatalmas a csapat, mindenkinek egységesen alacsony fizuval!! Erzsébet utalvány van dögivel, a legnagyobb feladat ennek a szétosztása családon belül! Az iroda az fantasztikus, el is várják, hogy szinte bent élj
2017/03/10

Infósoknak: VANNAK NŐK IS!
2015/07/08

A csapat teljesen rendben van, ha jól beszélsz nyelveket kifejezetten érdekes a munka. Nemzetközi környezetre vágyóknak szuper hely.
2015/02/02

A munkavállalóra vonatkozó szabályokat betartják, én nem tartom feltétlen családiasnak. Események vannak, a társaság jó, de több magánéletre vágyom. Gyakori a túlórázás (ügyfélszolgálaton legalábbis)
2014/10/29

Még komoly üzemorvos is van a cégnél, nemzetközi szinten is egy gyorsan növekedő, kiszámítható munkahely. Terhelik az embert, de cserébe a pénzt is megadják, a rendezvények, partik, események pedig gyakoriak. Multinacionális szinten mondhatni családias hely
2013/10/03

Karrier nincs, pénz nincs, munka van. Cserébe baromi jó helyen van...
2013/05/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?