ELMŰ Nyrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 72-74.

Az ELMŰ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. közösen Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalata. Az ELMŰ Nyrt. Budapesten és agglomerációjában, az ÉMÁSZ Nyrt. Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, és Nógrád megyékben, valamint Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye egyes részein, több mint kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiaellátást, valamint több ezer vállalati ügyfél kereskedőpartnereként.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Rengeteg a munka sokat kell fel alá rohangálni, a hibaelhárítással mindig sietni kell mert az ügyfelek állandóan türelmetlenkednek. A műszak miatt viszonylag jól lehet keresni, viszont vállalni kell ügyeletet is. Bekerülni elég nehéz mivel sokan szeretik főleg a bér miatt ezt a melót. A munkatársak is rendesek, képzettek jó velük együtt dolgozni.
2013/11/29

utaltam itt dolgozni, szakemberkent is nekunk kellett olyan dolgokat csinalni mint a kubikosoknak egy perc nyugtot se hagytak ha mar nem csinaltal semmit akkor gyerunk raktarrendezes pakolas
2013/07/19

Ügyfélszolgálatos voltam. Bejövő és kimenő hívásokat is kellett kezelünk. Előrelépési lehetőség nem volt. Fizetés korrekt, mindig határidőre megkaptuk. Pihenőidő óránként egyszer van 5 max 10 perc. A telefonokat visszahallgatták értékelték. Stresszes volt de én szerettem.
2013/07/07

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?