Baptista Teológiai Akadémia munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Benczúr u. 31.

2012-ben három szakirányú továbbképzési szak (baptista hitoktató, biblikus vallásismeret, illetve keresztyén hospice lelkigondozó) indítására kapott engedélyt az intézmény. Az iskolarendszeren kívüli képzés területén igen népszerű a Gospel Stúdió. A régi hagyományokat felelevenítő bibliaiskolai képzés keretében gyülekezeti munkásokat és gyülekezeti bibliaköri tanítókat oktat a főiskola. A hallgatói létszám 2012-re megközelítette az 500 főt. Az iskola nyitott bármely keresztyén felekezet tagjai előtt. A hallgatók több mint a fele a fenntartó Magyarországi Baptista Egyházon kívülről érkezik: mintegy tíz egyházból és felekezetből.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Nagyon jó itt dolgozni nagyon jó és minőségi a kollegitás. Mindenki nyitott szívű lelkiismeretes segítőkész. Szeretek dolgozni, minden nap jól érzem magam.
2014/06/10

Rendesek a munkatársak szép a környezet, a munkaeszközök egy kicsit már elavultak és a fizetésem se érzem teljesen korrektnek, de ettől függetlenül egy jó munkahelynek tartom az akadémiát.
2014/01/03

Maximálisan ajánlom a fenntartók minden szükséges dolgot megadnak ami szükséges a minőségi oktatáshoz. A ezetőség korrekt empatikus a diákok érdekeit tartja szem előtt. Az oktatói gárda is lelkiismeretesen végzi a munkáját és a legjobbra törekszik. Minden szempontból egy minőségi, karriert nyújtó oktatási intézményről van szó.
2013/09/12

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?