Diego Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Dabas, Beton út 26.

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. Magyarországon kívül Romániában és Szlovákiában találhatók még üzletei.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Nem könnyű itt eladónak lenni, sokat kell menni pakolni álldogálni és itt nem 10 kilós rekeszekről van szó. Helyi szinten a pénz is jó, rendes bejelentett munka. A többiekkel is jó dolgozni a hangulat kitűnő.
2016/06/27

Kimondottan zavar hogy nagyon sokat kell menni hetvegente is valaki mindig kihullik a bandabol. A melohoz merten keves a fizetes bar ugyan a bejelentes megvan
2016/02/24

Nagyon jó munkahely!
2015/10/16

Számomra megfelel de lehet valaki kevesli majd a fizetést. Nem vertek még át sose nagyon tisztességes a vezetőség, amit megígérnek az úgy is van.
2013/12/06

Tisztességes cég!
2013/10/10

A cég megad mindent amit lehet, a vezetők korrektek nagyon. Nagyon tetszik a csapat, tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy család amire még ráerősít az a rengeteg közös élmény amit a rendezvényeken tapasztalunk. Modern irodában dolgozhatom, ahol 5 perc késésért nem veszik le a fejem. A munka sok de túlórázni nem igazán kell. Ugyan a bérezés lehet hogy nem itt a legjobb de szerintem megfelelő, meg lehet belőle élni.
2013/06/05

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?