Diageo Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 26.

A Diageo gyártja és forgalmazza a világ legnépszerűbb szeszesitalait, mint például a Guiness, Johnnie Walker, Baileys, Smirnoff. 2001-ben hozta létre Budapesten ügyviteli és pénzügyi központját, innen Észak-Amerikába, Ausztráliába és Európába nyújt átfogó szolgáltatásokat. Több mint 700 embert foglalkoztat a cég idehaza.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Régóta szerettem volna bekerülni és sikerült. Elmondhatom hogy tényleg olyan mint vártam nagyszerű modern szép iroda, jófej kollégák, versenyképes fizetés és persze a kemény munka. Cserébe viszont hamar lehet lépkedni a ranglétrán, én már külföldön is voltam 3 hónapot!
2015/12/10

Kitűnő a csapat nagyon jó a hangulat. Az iroda modern, a felettesek is rendesek, nem begyepesedett régimódi urak. A fizetés nagyon renden van, többféle juttatást is kapunk, minden csúcsszuper!
2015/10/16

Nagyon szuper tele van fiatalokkal. A túlóra sem annyira jellemző bár ez nagyon függ, hogy ki milyen területen dolgozik. Rugalmas a vezetés, meg lehet választani a munkaidőt is. Van pihenőszoba, hogyha valakinek 10 perc csendre van szüksége oda nyugodtan elvonulhat. A fizetés sem rossz, lehet hogy valahol többet is össze lehet lapátolni, csak nem mindegy hogy mennyi hajtással. A diageo teljesen elviselhető ilyen szempontból. Területfüggő a karrierlehetőség és a fizetés is attól függ mennyit fejlődik az adott ág. De nem kell félni itt senki sem havi 100 ezer Ft-ot keres!
2015/03/21

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?