DHL Express Magyarország Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Fehérakác u. 3.

A DHL több mint 220 országban és territóriumban van jelen, ami azt jelenti, hogy a világ legnemzetközibb vállalata. Több mint 315.000 munkatársán keresztül a szinte végtelenül sok logisztikai megoldást kínál fel ügyfeleinek.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Csak a kényszer miatt dolgozom itt, fizikailag kicsinál a raktári meló. Nagyon oda kell figyelni és ilyen terhelés meg kapkodás mellett nem olyan egyszerű mint ahogy azt odafent gondolják. Ha sokat vállalok pluszba akkor a fizetés már elfogadható viszont akkor csak eszem dolgozom alszok. Nem nyugdíjas meló.
2017/02/27

Korán kell menni a depóba és az ember későn végez rohanás az egész napja, stressz hajtás. Megszoksz vagy megszöksz az egész meló. A fizetést se viszi túlzásba a cég nem véletlen hogy olyan az egész mint egy átjáróház nagy a lemorzsólódás.
2016/03/18

Sokszor túlságosan is pörgős a munka rengeteg a csomag és sietni kell. Viszont én szeretem mert imádok vezetni és az országot járni. Munkaruha is jár a kocsik is normális állapotban vannak nem attól kell félnem hogy mikor robbanok le. Szerintem elég jól fizet a cég, voltam már máshol is ott nem kaptam annyit.
2015/07/09

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?