Deloitte Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Dózsa György út 84/C

A Deloitte csoportban, több független cégben, több tízezer szakember dolgozik a könyvvizsgálati, üzletviteli tanácsadás, pénzügyi tanácsadás, kockázati és adótanácsadási szolgáltatások területén. A Deloitte Magyarország 4 területen tölt be kiemelkedő szerepet az országban, ez a könyvvizsgálat, adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadás, és kínálja szolgáltatásait, több mint 450 szakértője segítségével.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Kutyanehéz a munka de jó pénz és utána egy önéletrajzban a Deloitte neve szépen mutat. Pár év után el lehet mennyi egy nyugis akár vezetői melóra is, ahol duplaannyi pénzt lehet keresni mint itt feleannyi munkával. Szerintem aki teheti, annak megéri idejönnie.
2017/04/23

Nagyon szeretek itt dolgozni tényleg néha kemény és hajtós de ha céltudatos az ember egy nagyon jó ugródeszka. A közösség nagyon fiatalos pörgős, a munkatársakra itt senkinek se panasza.
2016/11/13

Elég fárasztó lehúzó az elején aztán ahogy belejön az ember megszokja felveszi a tempót akkor már elég jó. Igazi multis nagy környezet, elég jó fizetéssel bár itt a munkaidőt mint olyat el kell felejteni az inkább csak egy irányadó számadat. Az előrelépésért is meg kell keményen szenvedni, de legalább van ugye hova :)
2016/03/16

Az egyik legszemetebb társaság amivel találkoztam.
2014/11/18

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?