DELEGO CONSULTING Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 51. fsz.4.

A Delego Cégcsoport Magyarország 2011 óta van a piacon. A cég az egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző, -közvetítő vállalat aminek 7 városban van már kirendeltsége ami bizonyítja hogy szükség van egy gyorsan fejlődő magyar cégre a piacon.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nagy cég de nem vagyok teljesen elégedett mert nem képzik megfelelően az embereket majd pedig olyan feladatokat adnak ki amiket nem tudnak megoldani. Ha nem lenne olyan összetartó és normális közösség odabent akkor fele ilyen jól se menne a munka, rengeteget segítünk egymásnak, főleg az újaknak. A többi az hasonló más ilyen vállalatokhoz a fizetés lehetne jobb!
2015/06/08

A legjobban azt szeretem itt hogy irto rendes es normalis emberekkel vagyok korulveve akikkel jo egyutt dolgozni. A munka sok de kibirhato a berezes is megfelelo
2015/03/06

Számomra egy jó cég, megteremtenek mindent ami ahhoz kell hogy jól tudjak dolgozni. A szorgalmat és a tudást itt díjazzák szépen előre lehet lépdelni a ranglétrán. A juttatási csomag és a fizetés nagyon jó és vonzó ajánlani tudom mindenkinek a Delego-t.
2014/01/12

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?