Computacenter Services Kft munka, fizetés, állás vélemény

középvállalkozás (<250fő)

Budapest IX. kerület, Soroksári út 30-34

A Computacenter Európa független vezető IT infrastuktúra szolgáltatója. A magyarországi munkavállalók nagy része ügyfélszolgálati munkát végeznek. Azonban van lehetőség a Magyarországon élő, projekt menedzsereknek és kordinátoroknak, hogy bekerüljenek a nemzetközi csapatba.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Kezdésnek jó volt korrekt cég de nem a legjobb. Elég nagy a lemorzsolódás, nem véletlen hogy elég sok dolgozót keresnek a mai napig is.
2016/07/07

Nekem annyira nem vonzó megmondom az igazat vannak sokkal nyugisabb cégek akik ugyanennyit fizetnek. Rá kellene már hogy jöjjön a vezetőség arra, hogy a pénz nem minden!
2015/03/08

Néha kicsit elszabadul bent a fejetlenség és olyankor csak a kapkodás van. Kicsit lehetne az egész jobban szervezett. AKi ezen túl tud lendülni annak tudom ajánlani végülis korrekt cég szép kis juttatási csomaggal (fizu+egyebek). Klasszikus multis környezet, szerintem fiataloknak pont ideális. Akinek van már tapasztalat el szokott sokszor menni más SSC-hez.
2014/01/06

Nagyon jó juttatási csomag, nagyszerű multinacionális környezet, kiváló csapat megértő főnökök nagyjából ez jellemző a cégre. Sajnos sokszor túlórázni kell és beugrani napokra ezért a magánéletem sokszor rendezetlen.
2013/12/16

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?