DENSO Gyártó Magyarország Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Holland fasor 14.

A DENSO Gyártó Magyarország Kft. 1997-ben alakult a gyár Székesfehérváron, mint a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója. A japán cég az autóipar számára gyárt üzemanyag-ellátó rendszerelemeket, (adagolószivattyú, nyomócső, befecskendező), valamint rendszervezérlő egységeket. Partnerei között szerepelnek olyan autógyárak, mint General Motors, Suzuki, Perkins, Nissan, John Deere. A cég 4.000 munkatársat foglalkoztat gyárában.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

A fizetés gyárimelós átlag 160 brutto a kezdőnek,3 hónap után 20 cafetéria,plusz 10 hiányzásmentességi bónusz,ingyenes buszjárat.Nagy a vállalat és ha jó helyet fogsz ki,érdemes megbecsülni.
2017/06/16

Lehúzó banda rosszak a körülmények a fizetés meg szinte semmi, nagyon hamar el is jöttem onnan, bunkó és semmirekellő bagázs az biztos
2016/09/02

Van lehetoseg tulorazni bevagyok jelentve es tobbet kapok mint kozmunkan, nekem mar ez is eleg.
2016/04/14

Ide sikerült bekerülnöm de alig várom hogy mehessek is innen, mert ez nem jó ami itt megy. Egy-két évig talán ki lehetne bírni de többet egy szemet se…
2016/03/23

Van cegs busz meg erzsebet utalvany, a munka fix, a fonokok se olyan rosszak a fizu mindig idoben megjon
2015/11/06

Vegulis egy munkahelynek elmegy, biztos allas, jofejek a munkatarsak, a fizetes is idoben jon es be vok jelentve. Kiseb-nagyobb hibak viszont elofordulnak de en ennek a lehetosegnek is orulok.
2015/01/27

Ne gyere ide dolgozni! Tényleg ne főleg ne a termelésbe. Az üzem a körülmények nullák és veszélyesek, volt már egy pár baleset. A művezető úgy ordibál veled, mintha egy utolsó semmirekellő lennél. A műszakos munkarendben is alig kapunk minimálbérnél nagyobb fizetést, ráadásul így mellette élni is alig van időd, kihajtanak kizsákmányolnak.
2014/02/17

A külföldi cégek mintapéldája. Idejöttek az olcsó munkaerő miatt, kihasználják a törvény adta összes kiskaput amikor csak lehet. Nem korrektek, de a túlóra szinte kötelező. Igazi emberi robotnak néznek mindenkit. Megy a taposás és a nyalás az emberek között, nincs összetartás.
2013/01/07

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?