Univer Product Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Szolnoki út 35.

Az Univer 100%-ban magyar tulajdonú élelmiszeripari vállalkozás. 1965 óta gyártja a mai napig meghatározó Piros Arany, Gulyáskrém és Erős Pista ízesítőket, valamint Magyarországon elsőként ő gyártott majonézt. 2003-ban tulajdonrészt szerzett a Kecskeméti Konzervgyárban, így a termékei között kezdtek megjelenni a paradicsomok, bébiételek, hőkezelt szószok, öntetek, lekvárok, gyümölcslevek.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Elgédetlen vagyok mert nem becsülik meg az embert és a klasszikus menj ahova akarsz egyesek felfogása és én ezt nagyon meguntam. Tuti máshol is keresek ennyit igazuk van! Soha többet Univer!
2017/09/18

Vegre egy hely ahol normalisan viselkednek a dolgozoval aki megerdemli azt megfizetik aki pedig lusta azt kirugjak. Nem csalodtam meg eddig
2016/07/20

Rendezettek a körülmények bejelentett és hosszútávú munka. Folyamatos béremelések vannak így már a fizetés is jónak mondható. A vállalat emberszámba veszi a dolgozókat. Általánosságban mondva a vezérek is rendesek persze van egy-két földtől elrugaszkodott. Sokat kell dolgozni így az ember magánélete néha háttérbe szorul.
2016/03/12

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?