Mol Nyrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Október huszonharmadika utca 14.

A MOL Magyarország vállalatcsoport, egy integrált olaj- és petrolkémiai csoport, mely négy országban van jelen, székhelye: Budapest. Olajfinomítást végez és kőolajszármazékokat gyárt valamint ezeket exportálja is. Körülbelül 8000 alkalmazottat foglalkoztat, Magyarországon 365 töltőállomással rendelkezik. Emellett található még töltőállomása Szerbiában, Romániában, Szlovéniában.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nagymúltú cég igazi multinacionális környezet. Igazi karrierlehetőséget ajánl. A munkámat elismerik anyagilag és erkölcsileg is, mindenki nagyon befogadó a főnököm támogat.
2017/06/15

A fonokok csak azt nezik hol tudjak lenyulni a penzt es azt mi is megszivjuk. Nem ajanlom max ugyeskedo okoskodo embereknek.
2017/06/15

Vannak előrelépési lehetőségek, jó cég, lehet fejlődni. A régi megbízható kollégákkal kapcsolatosan nagyon hálás a cég, én innen mentem nyugdíjba és nagyon sokáig itt dolgoztam.
2016/01/29

Szeretem a munkámat, jó itt dolgozni, kihívást jelentő feladatok vannak, viszont a fizetés nagyon kevés. És ez az évek múlásával sem növekszik sajnos. Egyre több a munka, ugyanis a létszámhiányt nem tudják pótolni. Felelősségteljes munka, ami sajnos egyre csak nő. Gyenge fizetés miatt nem ajánlom.
2015/03/11

Nem szeretek itt dolgozni ennyi penzert ennyi sokat meg nem dolgotam. korulmenyek se jok nem jut az ember elore
2014/09/15

A cég korrekt bejelentett munka, a pénz mindig időben szokott jönni. Vannak juttatások, általában az emberek normálisak emberszámba vagyunk véve. Vannak céges rendezvények nagy céges háttér. Biztos anyagi háttér, biztos munka.
2013/01/22

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?