CELLCOMP KFT. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Celldömölk, Építők utca 8

Német-magyar tulajdonú vállalat, mely 1990 óta van jelen a piacon. A magas színvonalú gyártásnak köszönhetően a fejlődés folyamatos volt, így olyan nemzetközi hírnevű vevőket tudhat magáénak, mint a Mercedes BMW, Nokia, Siemens stb.Villamos termékek, panelek gyártása foglalkozik 3 üzemében.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

Szethuzas, minimalber, terror, teljesíthetelen elvarasok sorolhatnam meg. Minden nap miutan kilepek a kapun szinte megvaltva erzem magam. Amint lesz itt valami jobb hely a kozelben azonnal szo nelkul lelepek errol a pokoli helyrol.
2015/04/03

A fönökség nem ér semmit, csak kiabálni terrorizálni és stresszelni tudnak. A munka hajtós monoton kimerítő. A kétkezi munkás semmibe sincs nézve szó szerint csak egy robot. A pihenőt is úgy kezelik mint a robotoknál. Kizsigerelés ami itt folyik nem munka. Emiatt többen is elmentek már innen. Pénzt se sokat adnak pedig folyamatosan járunk. Nincs jó véleményem a cégről egyáltalán.
2013/09/06

Sosem volt egy jó munkahely azonban a folyamatos létszámhiánynak köszönhetően a főnökök még jobban stresszelik a dolgozókat. Sok a túlóra is amiket próbálnak elügyeskedni a kedves tulajok. Az üzem tele van csókosokkal akik bátran bármikor mindent besúgnak, alaptalanul a másikra hárítják a felelősséget.
2013/07/16

Szamito szemet bagazs az egesz az ember szemet kiszurjak 100 ezer forinttal ugy hogy kozben a belem is kidolgozom minden aldott nap!
2013/04/03

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?