CCC Hungary Shoes Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XII. kerület, Alkotás u. 53.

A CCC Lengyelországban alakult a kilencvenes évek közepén. 2012-ben kezdte meg magyarországi tevékenységét és mára, a magyar cipőpiac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A kiváló minőségű bőrcipők a cég lengyelországi gyárában készülnek.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Nem egy nagyon nehéz meló, de ez attól is függ,hogy milyen boltvezetőt fogsz ki magadnak. Szeretek itt dolgozni, jók a munkatársak bár van akivel nem igazán csípjük egymást :) A fizu függ a beosztástól meg hogy hány hétvégét dolgozom de a minimálbérnél egy picivel több mindig megvan.
2015/11/06

Van részmunkaidős lehetőség de az gyalázatosan alulfizetett 60 ezer Forintból nem lehet megélni, ráadásul meg vezénylegetni akarnának egyik boltból a másikba napról-napra na nekem ez nem fekszik
2015/06/07

Viszonylag korrekt a cég. A munkatársakkal nagyon jól kijöttem, jó kis csapat volt. Az emberek folyamatosan cserélődtek. A fizetés az mindig a garantált bérminimum plusz cafeteria. A munka hosszú 12 órázni kellett és a vevők hülyeségeit is el kell tűrni így nem árt egy jó adag türelem. Nyugdíjba általában senki se innen megy, de aki szorgos előre tud lépdelni.
2014/08/27

Állásinterjú szokásos kérdések.A munka nem megerőltető, de nem hiszem hogy a fizetés bármire is jó lenne
2014/03/11

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?