CIB Bank Zrt. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest II. kerület, Medve utca. 4-14

A CIB Bank 1979-ben jött létre Budapesten, mint dolláralapú devizabank. Mára 100 fiókkal rendelkezik és több mint 500 ezer ügyféllel. Nekik kínálja hitel, banki és befektetési szolgáltatásait. Ügyfelei között megtalálhatóak társas vállalkozások, intézmények, egyéni vállalkozók, önkormányzatok. Jelenleg az Intensa Sanpaolo Csoport leányvállalata.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Szeretek itt dolgozni, nagyon szép és modern az iroda. A munkatársaim is segítőkészek, nagyon profik és felkészültek. Állandó oktatásokon kell részt venni, hogy mindig naprakészek legyünk. A bérezést is megfelelőnek találom, sok pluszt kapunk.
2017/06/19

Porgos munka, nagy stresszel, raadsul feleleosseg is van rajtad. Ehhez merten a fizetes keves, de ez szinte a legtobb bankbal igy van. Maganelete az embernek nem sok van sajnos.
2016/12/31

Mindig időben megjön a munkabér, nagyon jó a kapcsolatom a munkatársaimmal, jól kijövünk egymással, nincs áskálódás és furkálás. Kapunk juttatásokat, támogatják a munkába járást, még céges telefon is van. Folyamatosak a tréningek és a továbbképzések, elismerik a munkánkat. Anyagilag nem rossz, van a szektorban ennél rosszabbul fizető cég is, olyan átlagosnak mondanám.
2015/10/17

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?