Benteler Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Mór, Akai utca

A cég a német Benteler cégcsoport magyarországi leányvállalata. Az anyacég a mai napig jelentős szereplő a csőgyártásban, az értékesítésben, és az autóiparban. Móri gyára 572 főt foglalkoztat, és motortéri csöveket, kipufogó-alkatrészeket gyártanak. Ebbe beletartozik az összes cső, azoknak a hajlítása, darabolása, megmunkálása, forrasztása és az elkészült munka ellenőrzése. A világ szinte valamennyi autógyárának szállítanak be, az Auditól kezdve a Suzukin a BMW-n keresztül még a Porsche-be is.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

Mocsok melo mocsok helyen
2016/08/05

Nem egy rossz hely a gyár csak a normális fizetésért sokat kell dolgozni, menni, túlórázni és nyelni az ideget meg más hülyeségeit. Egy ideig bírható de aztán úgyis itthagyja mindenki, csak a legkitartóbbak vannak itt évek óta. Egyetlen jó dolog talán az hogy kevés a szemét másnak csak keresztbetevő kolléga.
2014/10/21

Az csak egy dolog hogy szépen lehet keresni, de azért embertelen tempót kell diktálni. Állandó túlórák, össze-vissza beráncigálások borzasztó körülmények. Nem ajánlom senkinek se.
2014/06/08

Rabszolgatartok akiket nem erdekelnek a dolgozok mig azok halalra nem dolgozzak magukat. borzasztoak a korulmenyek mindenki nagyon hamar itt is hagyja szinte mindenki. csabitjak a munkaerot az orszag minden teruleterol.
2013/05/11

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?