ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft. munka, fizetés, állás vélemény

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 81-85.

Az Exxon Mobil Corporation vagy ExxonMobil amerikai olaj- és gázcég, John D. Rockefeller híres olajcégének a Standard Oil-nek a leszármazottja, egyike a világ hat energiaóriásának, azok közül is a legnagyobb. Üzletsegítő iroda az Exxon csoport részére, IT, ügyfélszolgálati, logisztikai, gazdasági pozíciókkal.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődési lehetőségek

Munkatársak

Munka érdekessége

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

Nagyon szeretem igazán jó multi. Sajnos mostanság fel van hígulva a társaság és a fizetés is alacsonyabb mint a töbib SSC-nél.
2016/11/22

Meg kell szokni a környezetet és az amerikai hozzáállást. Nyitott iroda van, így olyan mintha egy kirakatban ülnél. FOlyamatosan megmondják mit és hogy csinálj. Az irodai ergonómiára is figyelnek, de persze ott is légy vidám, aktív. Erősen érződik rajta az amerikai beütés. Akinek ez bejön annak mindenképpen ajánlom, fiataloknak pedig kimondottan.
2016/10/20

Jó első munkahely volt, megtanultam, milyen egy ilyen nagy cégnél dolgozni. A fizetés abszolút reális volt. A munka változatos és nem túl nehéz.
2014/09/26

Jó munkahely
2014/04/19

Nagyon korrekt precíz cég ahol minden meg van szervezve. Nehéz bekerülni de egy biztos munkahely ahol cserébe megbecsülik a munkavállalót. A feladatok nagyon jól le vannak osztva. Általában jó a hangulat de persze az ember nem tudja megválogatni a munkatársait.
2013/11/19

Kezdőknek ideális munkahely, barátságos, szinte nulla leterheléssel
2013/03/16

Értékeld szövegesen munkáltatód, vagy akár adj tippeket. Mit kérdeztek például az állásinterjún?